Wat is Heltitude?

Heltitude is geen dieet. Het is een gezonde levensstijl. Snelle & eenvoudige toepassingen. Gemakkelijk vol te houden. Hoog gedoseerde samenstellingen. Wetenschappelijk gebaseerde ingrediënten en doseringen. Lekkere producten. Beweging. Coaching. Een all-in-one concept. Je wilt meer energie krijgen. Je wilt afslanken. Je wilt meer en beter sporten. Je wilt er opnieuw jonger uitzien. Je wilt je jonger voelen. Je wilt meer halen uit je sportinspanningen? Net doordat een gezonde levensstijl voor iedereen anders is zijn er ook 5 verschillende maandboxen. Een box is voorzien van een maandvoorraad aan hoog kwalitatieve producten in combinatie met een online coaching traject boordevol waardevolle informatie.

Waarom een Heltitude box?

Je kan alle Heltitude producten apart verkrijgen. Maar de boxen geven een totaaloplossing om je doel sneller te bereiken. De synergie van de producten geven je betere resultaten. Daarnaast krijg je ook 5 weken GRATIS coaching erbovenop t.w.v. €80 bij aankoop van een box . Iedereen heeft het tegenwoordig zeer druk. Maar toch zoeken we allemaal een manier om gezond te leven, meer energie te hebben, af te slanken en/of onze sportprestaties te verbeteren. De weg naar gezondheid moet voor de meeste mensen dus snel en gemakkelijk zijn.

Bouwen aan een gezonde levensstijl Dat heerlijke stuk chocolade dat smelt op je tong terwijl je na een werkdag uitgeblust in de zetel ploft.

Niet zo gezond, dat weet je wel. Maar waarom precies? En hoe komt het dat ik maar niet afraak van mijn slechte gewoontes? Heltitude hecht veel belang aan het coaching gedeelte waartoe je toegang krijgt bij aankoop van één van de all-in-one boxen. Je vindt er diverse eetschema’s, recepten, beweegtips, motivatie coaching, de Helti-power podcast & mental coaching.

01 Slim Box

02 Look Young box

03 Endurance box

04 Stay young box

05 In shape box

-> Al deze Heltitude producten zijn verkrijgbaar in onze WEBSHOP