Bioslimming

Een multi award-winnende anti-cellulitis en afslankende behandeling

Why everybody loves bioslimming

Bioslimming is een van de meest effectieve, afslankende behandelingen die gericht is op het verbranden van vet, het verminderen van cellulitis en het verstrakken van de huid. Deze methode onderscheidt zich van andere bodywraps omdat het de vetafbraak verhoogt. Na de eerste behandeling merken klanten al een gemiddeld verlies van 0,5 cm, terwijl velen gemiddeld 3 kg verliezen na een kuur van 6 behandelingen. 

bioslimming bij Asclepia Genk
Resultaten bioslimming bij Asclepia Genk
Resultaten bioslimming bij Asclepia Genk

BIOSLIMMING, EEN BEHANDELING DIE ECHT WERKT

Al zichtbaar en blijvend resultaat na één Bioslimming behandeling!

Als je op zoek bent naar een effectieve behandeling tegen cellulitis en overtollig vet, dan is Bioslimming een uitstekende keuze. Onze behandelingen hebben bewezen resultaten en worden als aangenaam ervaren. 

Recent wetenschappelijk onderzoek toont aan dat 81% van de vrouwen zichtbaar minder cellulitis had na slechts één Bioslimming-behandeling. Daarnaast verloor 40% van de vrouwen tussen 0,5 kg en 1 kg gewicht na hun eerste behandeling. Een klinisch onderzoek in Lyon liet zien dat 43% van de vrouwen direct een afname van hun heupomtrek had na een behandeling. Deze resultaten zijn gebaseerd op een studie waarbij vrouwen tussen de 20 en 63 jaar, met een BMI tussen de 23 en 27, cellulitis op hun dijen en overtollig vet op hun buik, heupen en dijen werden behandeld. 

• 100% vond de behandeling aangenaam
• 97% vond de huid gehydrateerder
• 93% vond de huid gladder
• 89% vond de huid soepeler
• 86% vond de huid steviger
• 86% vond de huid zachter
• 86% voelde zich lekkerder in de vel
• 85% zag een liftend effect
• 82% merkte een algemene verbetering
• 81% zag dat cellulitis zichtbaar was verminderd
• 74% voelde dat de dijen strakker waren

De beste detox, afslank en anti-aging behandeling

Het geheim van Bioslimming

Ontdek het geheim van Bioslimming voor een stralende en getonifieerde huid met zichtbare resultaten. Onze behandeling vermindert vocht- en vetophopingen op de maagstreek, onderbuik, billen en bovenbenen en verbetert de microcirculatie voor een stevigere huid. Afhankelijk van jouw lichamelijke situatie zijn de resultaten al zichtbaar na slechts één behandeling en kunnen ze verbeteren na tot wel zes behandelingen.  

Pakking met verschillende gels, geen zwachtels nodig

Denk nu niet dat het een ouderwets inzwachtelen is, nee, Bioslimming is een methode waarbij je met verschillende gels stevig wordt in gemasseerd. Deze gels zitten boordevol plantaardige stoffen (cafeïne, etherische oliën, algen extracten en thermische stoffen zowel warm als koud). In afwisseling mag je ontspannen en ‘afzien’. 

Warm- en kou stimulatie

De Bioslimming-pakking eindigt met een ijskoude gel die je huid stimuleert en de celstofwisseling verhoogt. Na 10 minuten is de sensatie voorbij, maar het effect houdt minstens 24 uur aan. Douche niet direct na de behandeling en laat de stoffen minstens 12 uur inwerken voor optimale resultaten. 

De hoge concentratie van cafeïne

Bioslimming bevat een hoge concentratie cafeïne die de stofwisseling stimuleert, de bloedcirculatie versnelt en de vetverbranding bevordert. Algenextracten, die in de formules zijn verwerkt, versterken deze vetverbrandingseigenschappen van cafeïne. 

Beiden thermisch effecten (warm en koud) en actieve ingrediënten

Op unieke wijze gebruikt Bioslimming beide thermische componenten: warm en koud! Op deze wijze wordt de behandeling nog intensiever. Dit betekent dat de ingrediënten de huid dieper doordringen, de plaatselijke doorbloeding verhoogt en de lymfedrainage wordt gestimuleerd en geeft de huid de souplesse en vitaliteit terug.

Wetenschappelijk bewijs

Bioslimming is de enige body wrap waarvan wetenschappelijk bewezen is dat het echt werkt na de eerste behandeling. Het heeft krachtige, cosmetische, maar ook genezende effecten. Deze methode is ideaal voor een klant die moeite heeft om af te vallen en vetten te verbranden, worstelt met een trage spijsvertering of opgeblazen gevoel, een niet optimaal werkend lymfesysteem en last van cellulitis of striae. 

Bioslimming – De oplossing voor cellulitis

Bioslimming richt zich op de 3 elementen van cellulitis: 1 het collageen verminderen van vet (ophopingen) 2 verbetering van de bloedcirculatie 3 Verhoogt de bloedsomloop door de warme component in Active Slim Gel en Active Slim Crème. Deze crème en gel breken de vetten af en verzachten de huid. De toepassing van Ultra Slim Effect helpt ontstekingen te verminderen, vocht af te voeren en doorbloeding te verhogen. Deze factor is zeer belangrijk omdat cellulitis zich meestal ophoopt in gebieden waar de doorbloeding slecht is. Bioslimming geeft de huid een gladder structuur en verhoogt de circulatie bij de perifere gebieden. De cellulitis zal binnen 1-2 weken verminderen door de krachtige werkend stoffen. 

Etherische oliën en plantenextracten

Etherische oliën hebben een kleine molecule. Vanwege hun kleine omvang en snelheid en lipide-achtige eigenschappen, kunnen ze de tweede huidlaag binnenkomen. De etherische oliën die worden gebruikt in onze formules hebben de onderstaande eigenschappen: 

  • – Reduceren van giftige- en andere afvalstoffen in het lichaam, 
  • – Verbeteren van de bloedcirculatie, 
  • – Versnellen vet verbranding en verzachten de huid, 
  • – Stimuleren van de lymfe, Ontgiften van de huid, Vochtafvoer 
bioslimming bij Asclepia Genk
Resultaten bioslimming bij Asclepia Genk
bioslimming resultaten bij Asclepia Genk
bioslimming belly perfection bij Asclepia
bioslimming drink bij Asclepia Genk
bioslimming lipo scrub bij Asclepia Genk

Bioslimming

De kuur word gedaan in 6 weken 1x per week of in 4 weken waarvan 2 weken 2x per week en 2 weken 1x per week.
Bioslimming mag wegens zeer sterke werkende stoffen niet iedere dag uitgevoerd worden.

Bioslimming Producten:

Belly perfection

Veel vrouwen ervaren na de menopauze een buikje, eetbuien, vochtretentie, spijsverteringsproblemen en een opgeblazen gevoel, zelfs als ze niet aankomen. Deze symptomen kunnen worden veroorzaakt door een afname van het oestrogeengehalte, slechte darmwerking en een tekort aan essentiële mineralen. 

Bevat fyto-oestrogenen of oestrogeen modulerende stoffen, guarana, een heilzame mix van chromium, magnesium, kalium en selenium.

Belly perfection is een voedingssupplement dat gericht is op buikvet. Het is een echte bondgenoot voor wie op zoek is naar een plattere buik en verfijnde heupen. De formule is gebaseerd op plantenextracten en de smaak van rood fruit is héérlijk. 

Het belangrijkste, actieve ingrediënt, gewonnen uit Siciliaanse bloedsinaasappel, heeft een afslankend effect op de taille en heupen. Het hoge gehalte aan anthocyanines heeft zijn werking op het metabolisme van adipocyten en tegen de vetophoping. 

Het is klinisch bewezen dat Siciliaans bloedsinaasappelextract helpt bij:
• Verlaging van de body mass index (BMI)
• Vermindering van taille- en heupomtrek
• Vermindering van lichaamsgewicht
• Verbranding van vetten
• Verbeteren van lichaamssamenstelling

Siciliaans bloedsinaasappelextract is afkomstig van Moro-sinaasappelsap, geteeld op Sicilië. Moro-sinaasappels bevatten veel vitamine C, flavonoïden, hydroxykaneelzuren en anthocyanines die antioxiderende eigenschappen bevatten.
1 zakje per dag in een glas water.

Bioslimming Drink, Elimination & Fat burner

Bioslimming Drink: een detox en afslankend drankje gemaakt van hoogwaardige plantenextracten. Het verwijdert afvalstoffen, verdrijft vocht, verbrandt vetten en onderdrukt de eetlust op een natuurlijke manier. Gifstoffen in het lichaam kunnen de stofwisseling vertragen en leiden tot gewichtstoename, vochtophoping, vermoeidheid en huidproblemen. Bioslimming Drink helpt deze gifstoffen te verwijderen en stimuleert de stofwisseling, waardoor het lichaam op een natuurlijke manier vet verbrandt. Na inname van Bioslimming Drink ervaar je een significant verhoogd verzadigingsgevoel. 

Gebruik:
Schudden voor gebruik. Verdun 25 ml in een groot glas koud of warm water. Het beste ‘s ochtends voor ontbijt. De kuur mag meerdere keren achter elkaar per jaar herhaald worden. Bij het gebruik van 5 keer achter elkaar, maak een pauze van 2 maanden. Drink 2 l water per dag om de eliminatie te bevorderen. 

Lipo scrub

Werking:
• Maakt de huid strakker, gladder en rustiger
• Stimuleert drainage en bevordert afslanken
• Voedt en hydrateert de huid
• Versterkt de werking van Control Shape/ BIOSLIMMING salon of thuisproducten

Werkende stoffen:
• Zeewierextract (Palmaria palmata): stimuleert de bloedcirculatie en vetafbraak.
• Cafeïne: actief lipolytisch, stimuleert de afvoer.
• Silica microbeads: exfolieert
• Kokosolie: werkt voedend
• Plantaardige glycerine: hydrateert
• Squalaan van plantaardige oorsprong: bevordert de hydratatie.

Hoe gebruiken?

Neem een voldoende hoeveelheid Bioslimming Lipo Scrub op de handpalm. Breng het met draaiende bewegingen aan op de natte of droge huid. Masseer de gel in om de bloedcirculatie te verbeteren en de penetratie van de actieve ingrediënten te bevorderen. Neem de gel met twee natte washandjes af of spoel de huid af onder de douche. Droog de huid af en breng vervolgens aan. Vermijd suikers, kleur en smaakstoffen. Drink voldoende water. Gebruik minstens één of twee keer per week. Alleen voor uitwendig gebruik. 

Een roze, romige afslankende exfoliërende gel die onmiddellijk smelt op je huid. Het verbetert de bloedcirculatie en de eliminatie van vetten. Deze scrub bevat Cafeïne en extract van Palmaria palmata (zeewier) Deze combinatie zorgt voor een afslank-, hermodellerende en verfijnde werking. 

Deze Bioslimming producten zijn verkrijgbaar in onze WEBSHOP