Bioslimming

Een multi award-winnende anti-cellulitis en afslankende behandeling

Why everybody loves bioslimming

Bioslimming is een van de meest effectieve, afslankende behandelingen die gericht is op vet verbranden, cellulitis verminderen en de huid verstrakken. Deze methode onderscheidt zich van andere bodywraps omdat het de vetafbraak verhoogt. Na de eerste behandeling merken klanten al een gemiddeld verlies van 0,5 cm. Velen verliezen zelfs gemiddeld 3 kg na een kuur van 6 behandelingen. 

bioslimming bij Asclepia Genk
Resultaten bioslimming bij Asclepia Genk
Resultaten bioslimming bij Asclepia Genk

Bioslimming, een behandeling die echt werkt

Al zichtbaar en blijvend resultaat na één Bioslimming behandeling!

Als je op zoek bent naar een effectieve behandeling tegen cellulitis en overtollig vet, dan is Bioslimming een uitstekende keuze. Onze behandelingen hebben bewezen resultaten en worden als aangenaam ervaren. 

Recent wetenschappelijk onderzoek toont aan dat effecten zichtbaar zijn na slechts één Bioslimming-behandeling. 

 100% vond de behandeling aangenaam
 97% vond de huid gehydrateerder
 93% vond de huid gladder
 89% vond de huid soepeler
 86% vond de huid steviger
 86% vond de huid zachter
 86% voelde zich lekkerder in de vel
 85% zag een liftend effect
 82% merkte een algemene verbetering
 81% zag dat cellulitis zichtbaar was verminderd
 74% voelde dat de dijen strakker waren

De beste detox, afslank en anti-aging behandeling

Het geheim van Bioslimming

Ontdek het geheim van Bioslimming voor een stralende en gehydrateerde huid met zichtbare resultaten. Onze behandeling vermindert vocht- en vetophopingen op de maagstreek, onderbuik, billen en bovenbenen en verbetert de microcirculatie voor een stevigere huid. 

Pakking met verschillende gels, geen zwachtels nodig

Denk nu niet dat het een ouderwets inzwachtelen is. Nee, Bioslimming is een methode waarbij je met verschillende gels stevig wordt in gemasseerd. Deze gels zitten boordevol plantaardige stoffen (cafeïne, etherische oliën, algen extracten en thermische stoffen zowel warm als koud). Je mag afwisselend je ontspannen en ‘afzien’. 

Beiden thermisch effecten (warm en koud) en actieve ingrediënten

Op unieke wijze gebruikt Bioslimming beide thermische componenten: warm en koud. Zo wordt de behandeling nog intensiever. Dit betekent dat de ingrediënten de huid dieper doordringen, de plaatselijke doorbloeding verhoogt en de lymfedrainage wordt gestimuleerd. Ook krijgt de huid haar souplesse en vitaliteit terug.

De Bioslimming-pakking eindigt met een ijskoude gel die je huid stimuleert en de celstofwisseling verhoogt. Na 10 minuten is de sensatie voorbij, maar het effect houdt minstens 24 uur aan. Douche niet direct na de behandeling en laat de stoffen minstens 12 uur inwerken voor optimale resultaten. 

Wetenschappelijk bewijs

Bioslimming is de enige body wrap waarvan wetenschappelijk bewezen is dat het echt werkt na de eerste behandeling. Het heeft krachtige, cosmetische, maar ook genezende effecten. Deze methode is ideaal voor iedereen die moeite heeft om af te vallen en vetten te verbranden, die worstelt met een trage spijsvertering of opgeblazen gevoel, een niet optimaal werkend lymfesysteem of cellulitis en striae heeft. 

Bioslimming – De oplossing voor cellulitis

Bioslimming richt zich op de 3 elementen van cellulitis:

  1. 1. het collageen verminderen van vet(ophopingen)
  2. 2. verbetering van de bloedcirculatie
  3. 3. verhoging van de bloedsomloop

Bioslimming geeft de huid een gladdere structuur en verhoogt de circulatie bij de perifere gebieden. De cellulitis zal binnen 1-2 weken verminderen door de krachtige werkend stoffen.

bioslimming bij Asclepia Genk
Resultaten bioslimming bij Asclepia Genk
bioslimming resultaten bij Asclepia Genk
bioslimming belly perfection bij Asclepia
bioslimming drink bij Asclepia Genk
bioslimming lipo scrub bij Asclepia Genk

Bioslimming: de kuur

Als de kuur 6 weken duurt, word je 1x per week behandeld. Als de kuur 4 weken duurt, word je 2 weken 2x per week en 2 weken 1x per week behandeld. Bioslimming mag wegens zeer sterke werkende stoffen niet iedere dag uitgevoerd worden.

Bioslimming Producten:

Belly perfection

Veel vrouwen ervaren na de menopauze een buikje, eetbuien, vochtretentie, spijsverteringsproblemen en een opgeblazen gevoel, zelfs als ze niet aankomen. 

Belly perfection is een voedingssupplement dat gericht is op buikvet. Het is een echte bondgenoot voor wie op zoek is naar een plattere buik en verfijnde heupen. De formule is gebaseerd op plantenextracten en de smaak van rood fruit is heerlijk.

Het is klinisch bewezen dat dit supplement helpt bij:
 Verlaging van de body mass index (BMI)
 Vermindering van taille- en heupomtrek
 Vermindering van lichaamsgewicht
 Verbranding van vetten
 Verbeteren van lichaamssamenstelling

Bioslimming Drink, Elimination & Fat burner

Bioslimming Drink: een detox en afslankend drankje gemaakt van hoogwaardige plantenextracten. Het verwijdert afvalstoffen, verdrijft vocht, verbrandt vetten en onderdrukt de eetlust op een natuurlijke manier.

Gifstoffen in het lichaam kunnen de stofwisseling vertragen en leiden tot gewichtstoename, vochtophoping, vermoeidheid en huidproblemen.

Bioslimming Drink helpt deze gifstoffen te verwijderen en stimuleert de stofwisseling, waardoor het lichaam op een natuurlijke manier vet verbrandt. Na inname van Bioslimming Drink ervaar je een significant verhoogd verzadigingsgevoel. 

Gebruik:
Schudden voor gebruik. Verdun 25 ml in een groot glas koud of warm water. Het beste ‘s ochtends voor ontbijt. De kuur mag meerdere keren achter elkaar per jaar herhaald worden. Bij het gebruik van 5 keer achter elkaar, maak een pauze van 2 maanden. Drink 2 l water per dag om de eliminatie te bevorderen. 

Lipo scrub

Werking:
 Maakt de huid strakker, gladder en rustiger
 Stimuleert drainage en bevordert afslanken
 Voedt en hydrateert de huid
Versterkt de werking van Control Shape/ Bioslimming salon of thuisproducten

Hoe gebruiken?

Neem een voldoende hoeveelheid Bioslimming Lipo Scrub op de handpalm. Breng het met draaiende bewegingen aan op de natte of droge huid. Masseer de gel in om de bloedcirculatie te verbeteren en de penetratie van de actieve ingrediënten te bevorderen. Neem de gel met twee natte washandjes af of spoel de huid af onder de douche. Droog de huid af en breng vervolgens aan. Vermijd suikers, kleur en smaakstoffen. Drink voldoende water. Gebruik minstens één of twee keer per week. Alleen voor uitwendig gebruik.

Deze Bioslimming producten zijn verkrijgbaar in onze WEBSHOP