Bioslimming

Een multi award-winnende anti-cellulitis en afslankende behandeling

Why everybody loves bioslimming

Etherische oliën hebben een kleine molecule. Vanwege hun kleine omvang en snelheid en lipide-achtige eigenschappen kunnen ze de huid penetreren en therapeutisch werken op cellulair niveau.

• Detox
• Verbeteren van de bloedcirculatie
• Versnellen vetverbranding
• Stimuleren van de lymfe en vochtafvoer
• Aanmaak collageen en huidversteviging
• Vitamine, minerale, enzymen en aminozuren

Deze afslankende, huidverstevigende en anti-cellulitis behandeling is 100% natuurlijk, vrij van parabenen, sulfaat (SLS) en minerale olie. Bevat geen dierlijke ingrediënten en is niet getest op dieren.

bioslimming bij Asclepia te Genk
bioslimming

BIOSLIMMING, EEN BEHANDELING DIE ECHT WERKT

Al zichtbaar en blijvend resultaat na één Bioslimming behandeling!

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat bij 81% van de vrouwen cellulitis zichtbaar verminderd was. 40% Van de vrouwen verloor 0,5 kg tot 1 kg na de eerste behandeling. Een klinisch onderzoek in Lyon toont aan dat 43% van de vrouwen een onmiddellijke afname van de heupomtrek had. 40% Van de vrouwen verloor 0,5 kilo tot 1 kilo na een behandeling van 60 minuten.
De resultaten zijn afkomstig uit een recente studie om het afslank- en anti-cellulitis effect van één enkele Bioslimming-behandeling te evalueren. De testgroep bestond uit vrouwen tussen 20 – 63, de gemiddelde leeftijd was 41 (+/- 3 jaar), had een BMI variërend tussen 23 en 27, had cellulitis op de dijen en overtollig vet op hun buik, heupen en dijen.

• 100% vond de behandeling aangenaam
• 97% vond de huid hydrateerde
• 93% vond de huid gladder
• 89% vond de huid soepeler
• 86% vond de huid steviger
• 86% vond de huid zachter
• 86% voelde zich lekkerder in de vel
• 85% zag een liftend effect
• 82% merkte een algemene verbetering
• 81% zag dat cellulitis zichtbaar was verminderd
• 74% voelde dat de dijen strakker waren

De beste detox, afslank en anti-aging behandeling

Het geheim van Bioslimming

Binnen no time een megazachte, glanzende, getonifieerde en compactere huid. En zichtbare resultaten als verlies van vocht- en vetophopingen op de maagstreek, de onderbuik, op de billen en bovenbenen. Een steviger huid en een bevordering van de microcirculatie in het algemeen, wat bevorderlijk is voor de aanmaak van collageen op de langere termijn. Afhankelijk van de lichamelijke situatie al na 1 tot na 6 behandelingen.

Pakking met verschillende gels, geen zwachtels nodig

Denk nu niet dat het een ouderwets inzwachtelen is, nee, Bioslimming is een methode waarbij je met verschillende gels die boordevol plantaardige stoffen (cafeïne, etherische oliën, algen extracten en thermische stoffen zowel warm als koud) zitten stevig wordt in gemasseerd en in afwisseling mag ontspannen en ‘afzien’.

Warm- en kou stimulatie

Met dat laatste bedoelen we dat de laatste stap van de pakking bestaat uit een gel die ijs- en ijskoud wordt op je huid, nadat hij eerst heerlijk was verwarmd, en jij, terwijl je fijn ligt, kan wegdoezelen. Die ijskoude pakking zorgt voor de ultieme stimulatie van je celstofwisseling. Gelukkig duurt die sensatie maar tien minuten, maar het effect werkt nog zeker 24 uur door. Vanzelfsprekend ga je erna ook niet douchen. Je laat de stoffen de volgende twaalf uur mooi verder inwerken.

De hoge concentratie van cafeïne

Bioslimming heeft een hoge concentratie van cafeïne. De cafeïne heeft een sterk stimulerend effect op de stofwisseling, versnelt de bloedcirculatie en versnelt de vetverbranding. De vetverbrandingseigenschappen van cafeïne worden versterkt met algen extracten die in de formules worden gebruikt.

Beiden thermisch effecten (warm en koud) en actieve ingrediënten

Op unieke wijze gebruikt Bioslimming beide thermische componenten: warm en koud! Op deze wijze wordt de behandeling nog intensiever. Dit betekent dat de ingrediënten de huid dieper doordringen, de plaatselijke doorbloeding verhoogt en de lymfedrainage wordt gestimuleerd en geeft de huid de souplesse en vitaliteit terug.

Wetenschappelijk bewijs

Bioslimming is de enige body wrap waarvan wetenschappelijk bewezen is dat het echt werkt na de eerste behandeling. Het heeft krachtige cosmetische, maar ook genezende effecten: het is ideaal voor een klant die moeite heeft om af te vallen en vetten te verbranden, worstelt met een trage spijsvertering of opgeblazen gevoel, een niet optimaal werkend lymfesysteem en last van cellulitis of striae.

Bioslimming – De oplossing voor cellulitis

Bioslimming richt zich op de 3 elementen van cellulitis: 1 het collageen verminderen van vet (ophopingen) 2 verbetering van de bloedcirculatie 3 Verhoogt de bloedsomloop door de warme component in Active Slim Gel en Active Slim Crème. Deze crème en gel breken de vetten af en verzachten de huid. De toepassing van Ultra Slim Effect helpt ontstekingen te verminderen, vocht af te voeren en doorbloeding te verhogen. Deze factor is zeer belangrijk omdat cellulitis zich meestal ophoopt in gebieden waar de doorbloeding slecht is. Bioslimming geeft de huid een gladder structuur en verhoogt de circulatie bij de perifere gebieden. De cellulitis zal binnen 1-2 weken verminderen door de krachtige werkend stoffen.

Etherische oliën en plantenextracten

Etherische oliën hebben een kleine molecule. Vanwege hun kleine omvang en snelheid en lipide-achtige eigenschappen, kunnen ze de tweede huidlaag binnen komen. De etherische oliën die worden gebruikt in onze formules hebben de onderstaande eigenschappen:

Reduceren van giftige- en andere afvalstoffen in het lichaam,
Verbeteren van de bloedcirculatie,
Versnellen vet verbranding en verzachten de huid,
Stimuleren van de lymfe, Ontgiften van de huid, Vochtafvoer

bioslimming asclepia
bioslimming asclepia.be
bioslimming Asclepia Genk
bioslimming belly perfection bij Asclepia
bioslimming drink bij Asclepia Genk
bioslimming lipo scrub bij Asclepia Genk

Bioslimming

De kuur word gedaan in 6 weken 1x per week of in 4 weken waarvan 2 weken 2x per week en 2 weken 1x per week.
Bioslimming mag wegens zeer sterke werkende stoffen niet iedere dag uitgevoerd worden.

Bioslimming Producten:

Belly perfection

Na de menopauze merken veel vrouwen dat ze een buikje krijgen, zelfs als ze niet aankomen. Tevens kunnen ze last hebben van eetbuien, vocht vasthouden, spijsverteringsproblemen, opgeblazen gevoel….Vele van deze ongemakken zijn te wijten aan een afnemend oestrogeengehalte, niet goed werkende darmen en te kort aan essentiële mineralen.
Weer puur natuur zoals we van Bioslimming al gewend zijn 🙂
Bevat fyto-oestrogenen of oestrogeen modulerende stoffen, guarana, een heilzame mix van chromium, magnesium, kalium en selenium.
Een voedingssupplement dat gericht is op buikvet. Het is een echte bondgenoot voor wie op zoek is naar een plattere buik en verfijnde heupen.
De formule is gebaseerd op plantenextracten en de smaak van rood fruit is heerlijk.

De formule is clean label en vegan.
Het belangrijkste actieve ingrediënt, gewonnen uit Siciliaanse bloedsinaasappel, heeft een afslankend effect op de taille en heupen. Het hoge gehalte aan anthocyanines heeft zijn werking op het metabolisme van adipocyten en tegen de vetophoping.

Het is klinisch bewezen dat Siciliaans bloedsinaasappelextract helpt bij:
• Verlaging van de body mass index (BMI)
• Vermindering van taille- en heupomtrek
• Vermindering van lichaamsgewicht
• Verbranding van vetten
• Verbeteren van lichaamssamenstelling

Siciliaans bloedsinaasappelextract is afkomstig van Moro-sinaasappelsap, geteeld op Sicilië. Moro-sinaasappels bevatten veel vitamine C, flavonoïden, hydroxykaneelzuren en anthocyanines die antioxiderende eigenschappen bevatten.
1 zakje per dag in een glas water.

Bioslimming Drink, Elimination & Fat burner

Bioslimming Drink verwijdert afvalstoffen (detox-effect), werkt vocht-verdrijvend , verbrandt vetten en is een natuurlijke eetlustremmer.
Bioslimming drink is gemaakt van een hoge concentratie plant extracten met bewezen detox en afslankende werking.
De opgehoopte gifstoffen in het lichaam vertragen de stofwisseling wat vaak de oorzaak is van toename in het gewicht, zwellingen door vochtophoping, vermoeidheid, puistjes, etc.
Bioslimming drink heeft een detox en afslankende werking en is een natuurlijke vetverbrander. Na inname wordt het verzadigingsgevoel significant verhoogt.

Gebruik:
Schudden voor gebruik. Verdun 25 ml in een groot glas koud of warm water .Het beste ‘s ochtends voor ontbijt. De kuur mag meerdere keren achter elkaar per jaar herhaald worden. Bij het gebruik van 5 keer achter elkaar maak een pauze van 2 maanden. Drink 2 l water per dag om de eliminatie te bevorderen

Lipo scrub

Werking:
• Maakt de huid strakker, gladder en rustiger
• Stimuleert drainage en bevordert afslanken
• Voedt en hydrateert de huid
• Versterkt de werking van Control Shape/ BIOSLIMMING salon of thuis producten

Werkende stoffen:
• Zeewier extract (Palmaria palmata): stimuleert de bloedcirculatie en vetafbraak.
• Cafeïne: actief lipolytisch, stimuleert de afvoer.
• Silica microbeads: exfolieert
• Kokosolie: werkt voedend
• Plantaardige glycerine: hydrateert
• Squalaan van plantaardige oorsprong: bevordert de hydratatie.

Hoe gebruiken?
Neem een voldoende hoeveelheid Bioslimming Lipo Scrub op de handpalm. Breng het met draaiende bewegingen aan op de natte of droge huid.
Masseer de gel in om de bloedcirculatie te verbeteren en de penetratie van de actieve ingrediënten te bevorderen. Neem de gel met twee natte washandjes af of spoel de huid af onder de douche. Droog de huid af en breng vervolgens.

Vermijd suikers, kleur en smaakstoffen. Drink voldoende water.
Gebruik minstens één of twee keer per week. Alleen voor uitwendig gebruik.

Een roze, romige afslankende exfoliërende gel die onmiddellijk smelt op je huid. Het verbetert de bloedcirculatie en de eliminatie van vetten. Deze scrub bevat Cafeïne en extract van Palmaria palmata (zeewier) Deze combinatie zorgt voor een afslank-, hermodellerende en verfijnde werking

Deze Bioslimming producten zijn verkrijgbaar in onze WEBSHOP