Gezond afslanken

Uniek, op maat, met persoonlijke begeleiding. Zelfs als je geen zin hebt om intensief te bewegen.

Velen hebben moeite met het behalen en onder controle houden van hun gezond gewicht. Wij helpen je door je voedingspatroon onder de loep te nemen, uit te balanceren en aan te passen om zo je streefgewicht te bereiken en te behouden. We leren je niet om minder te eten, maar anders en toch lekker te eten. Bewegen (intensief of passief) biedt je een surplus om gezond te blijven en vol te houden. Dit doen we in een fijne en sociale omgeving. Bewegen en eten moet ook leuk zijn!

Bioslimming

Bioslimming is een van de beste afslankende behandelingen waarbij vetten worden verbrand, cellulitis vermindert en de huid verstrakt. Bioslimming verhoogt de vetafbraak en werkt anders dan andere bodywraps. De gemiddelde klant verliest 0,5 cm na de eerste behandeling en velen verliezen gemiddeld 3 kg na een kuur van 6 behandelingen.
Wat doet Bioslimming?
‣ Gemiddeld 1-4 cm per gemeten gebied.
‣ Zorgt niet voor een snelle oppepper maar voor langdurige resultaten.
‣ Is zeer effectief in het modeleren van het lichaam.
‣ De huid oogt jonger: steviger, gladder en vitaler.

Natuurgeneeskunde

Gezond afslanken is voor sommige personen niet gemakkelijk. Om af te slanken en vervolgens slank te blijven is meer nodig dan een tijdelijk dieet. Wanneer afvallen niet goed lukt dan heeft dit vaak te maken met:
‣ Spijsvertering- en darmproblemen maar ook voeding (samenstelling van de darmflora heeft ook een invloed)
‣ Schildklier die te weinig schildklierhormoon aanmaakt
‣ Hormonale stoornissen: Wanneer afvallen niet goed lukt dan kan er sprake zijn van een verstoring op hormonaal niveau. De hormonen bepalen of je gaat verbranden of opslaan
‣ Chronische stress: Naast darmen die niet goed functioneren en een hormonale verstoring, kan ook stress de oorzaak zijn van een gebrek aan gewichtsverlies. Wanneer je lichaam langdurig onder stress staat (we spreken dan van chronische stress), verhoogt het adrenaline- en cortisolniveau in je bloed.
‣ Insuline en lipide resistentie: Door te hoge insulinespiegel worden koolhydraten niet verbrand maar opgeslagen als vet. De hormoon lipide regelt de verzadigingsgevoel die laat weten dat er genoeg vet is opgeslagen en nu niet meer reageert.
Meer info vind je op natuurgeneeskunde

E-Fit

Gezond afslanken op jouw tempo met E-Fit. Wil jij je buikje laten verdwijnen, sneller centimeters verliezen en fitter en strakker voor de dag komen?
Wil je daarbij ook nog je huid verstevigen? Dan hebben wij de oplossing voor jou in petto in slechts 2×20 minuten per week, onder professionele begeleiding.
‣ Snellere vetverbranding
‣ Gestroomlijnd lichaam
‣ Een betere stofwisseling,
‣ Hogere calorieverbranding (gedurende 48u) en meer energie.
‣ Bovendien pakt ze cellulitis aan.
‣ Verminderd strineaa
Meer info vind je op E-Fit

Hypobike

Het weefsel op de heupen, billen en benen wordt door vacuümtherapie geactiveerd. Resultaat: vetten verbranden en het lichaam kan afslanken op een snelle manier. Hypo-bike mikt op ongewenste vetten met behulp van een unieke combinatie van variërende druktherapie en een matige activiteit voor vetverbranding. Hoge druk en lage druk variëren en activeert het weefsel op plaatsen waar opgeslagen vetten gelokaliseerd zijn. Heb je ooit al vet willen wegnemen op zichtbare plaatsen zoals billen en dijen?
‣ Hypo-Bike therapie garandeert slanke en strakke billen
‣ Hypo-Bike effectieve methode om vet te verbranden op de buik
‣ Hypo-Bike resultaten zijn volledig natuurlijk, snel en indrukwekkend zichtbaar maar vooral duurzaam.

Lipofreeze

Definitief verwijderen van hardnekkig vet dat ondanks sporten of diëten niet weg te werken is? LipoFREEZE, op basis van een wetenschappelijk methode ontwikkeld aan de Universiteit van Harvard:

Geeft je de ultieme oplossing in 1 à 2 behandelingen van 60 minuten.
Bevrijdt je zacht, veilig en efficiënt van hardnekkig vet.
Is geen medische ingreep zoals liposuctie maar een uitwendige, pijnloze behandeling door middel van onderkoeling!
Verwijdert blijvend hardnekkige vetten op buikkstreek, armen, benen, love handles, rijbroeken of rug.
Meer info vind je op Lipofreeze

afslanken door lipofreeze bij asclepia Genk

Voedingsadvies

De begeleiding gebeurt steeds individueel.
Tijdens een eerste afspraak wordt er kennis gemaakt, je gewichtsprobleem wordt bekeken, je levensstijl geanalyseerd, je voedingsgewoonten uitgeschreven, eventuele gezondheidsproblemen genoteerd. Er zal dan gewogen en gemeten worden. Aan de hand van deze informatie wordt er een therapieplan opgesteld.

Je krijgt een voedingsschema, met tips hoe wij het samen gaan aanpakken, hierna zal een bewegingsplan of sportplan worden uitgeschreven. Onze aanpak is gebaseerd op een voedingspatroon dat rekening houdt met je minimaal basaal metabolisme. Bovendien gaan we je lichaam doen overschakelen naar een hogere vetzuurverbranding als energiebron. Voeding die aanleiding geeft tot insuline resistentie en ontstekingsreacties wordt geminimaliseerd.

Verder zal je een aantal inzichten aangeleerd krijgen die je verder op weg helpen om het voedingsschema in je dagelijkse bezigheden te passen.  Hoe beter je begrijpt hoe ons lichaam met voeding omgaat , des te makkelijker zal het voor jou zijn om er je levenswijze van te maken.

Tijdens de sportbegeleiding (E-fit, PT, groepslessen) gaan we je conditie op peil brengen, dit zorgt voor een vlotte vetverbranding. Je krijgt ook krachttraining om je spiermassa bij te werken zodat je lichaam nog makkelijker vet verbrandt.

Bij elke periode van afvallen is conditietraining even belangrijk als je voeding aanpassen, wil je een mooi en zeker resultaat.
‣ Individueel
‣ Voedingsschema
‣ Minimaal basaal metabolisme
‣ Hogere vetzuurverbranding als energiebron
Meer info vind je op voedingsadvies