Gezond afslanken

Uniek, op maat, met persoonlijke begeleiding. Zelfs als je geen zin hebt om intensief te bewegen.

Veel mensen hebben moeite met het bereiken en behouden van een gezond gewicht. Bij ons ben je aan het juiste adres om hierbij te worden geholpen. We nemen je voedingspatroon onder de loep, brengen het in balans en passen het aan. Zo kun je jouw streefgewicht bereiken en behouden. We leren je niet om minder te eten, maar om anders en toch lekker te eten. Beweging, of het nu intensief of passief is, bied je een extra steun in de rug om gezond te blijven en vol te houden. Dit alles gebeurt in een fijne en sociale omgeving, waarin bewegen en eten leuk moeten zijn. 

Bioslimming

Bioslimming is een van de meest effectieve afslankende behandelingen die gericht is op het verbranden van vet, het verminderen van cellulitis en het verstrakken van de huid. Deze methode onderscheidt zich van andere bodywraps omdat het de vetafbraak verhoogt. Na de eerste behandeling merken klanten al een gemiddeld verlies van 0,5 cm, terwijl velen gemiddeld 3 kg verliezen na een kuur van 6 behandelingen.

bioslimming Asclepia Genk
Afslanken door Natuurgeneeskunde Asclepia Genk

Natuurgeneeskunde

Als natuurgeneeskundige help ik je om op een natuurlijke manier vitaler en gezonder te worden. Ik maak gebruik van zorgvuldig geselecteerde technieken en labo-onderzoeken die voldoen aan de moderne, medische normen. Tijdens een intakegesprek bepalen we wat voor jou de meest geschikte methode is om uw gezondheidsdoelen te bereiken. 

E-Fit

Wil je terug naar een strak lichaam, maar heb je geen tijd om urenlang te fitnessen? Dan is E-fit zeker iets voor jou! In no-time ga je enkele kledingmaten terug in de geschiedenis en verstevigen we jouw spieren. Wij werken aan:

  • Afslanken & figuurcorrectie;
  • Fit in 20 minuten;
  • Pijnreductie van de rug, nek & gewrichten;
  • Sportprestaties verbeteren.
E-fit bij Asclepia Genk
hypobike Asclepia Genk

Hypobike

Met vacuümtherapie kan het weefsel op de heupen, billen en benen worden geactiveerd. Dit resulteert in snelle vetverbranding en gewichtsverlies. Door het afwisselen van hoge en lage druk wordt het weefsel op de plaatsen waar opgeslagen vetten zich bevinden gestimuleerd. De voordelen van Hypo-Bike zijn:

  • slanke en strakke billen; 
  • vet verbranden op de buik 
  • volledig natuurlijk, snel en duurzaam

Lipofreeze

Wil je definitief afrekenen met hardnekkig vet dat niet weg te krijgen is, zelfs niet met sporten of diëten? Dan is Lipofreeze dé oplossing voor jou! Deze uitwendige, pijnloze behandeling maakt geen gebruik van medische ingrepen zoals liposuctie, maar werkt door middel van onderkoeling om hardnekkige vetten op buikstreek, armen, benen, love handles, rijbroeken of rug zacht, veilig en efficiënt te verwijderen.

afslanken door lipofreeze bij Asclepia Genk
afvallen door voedingsadvies bij Asclepia Genk

Voedingsadvies

Onze begeleiding is individueel en op maat gemaakt voor jouw gewichtsprobleem, levensstijl en voedingsgewoonten. Bij de eerste afspraak analyseren we je situatie en noteren eventuele gezondheidsproblemen. Op basis hiervan stellen we een therapieplan op, inclusief een voedingsschema en bewegingsplan gebaseerd op je basaal metabolisme en hogere vetzuurverbranding.