E-Fit Banner
E-Fit Girl
Lipofreeze

Definitief verwijderen van hardnekkig vet dat ondanks sporten of diëten niet weg te werken is? LipoFREEZE, op basis van een wetenschappelijk methode ontwikkeld aan de Universiteit van Harvard:

 • Geeft je de ultieme oplossing in 1 à 2 behandelingen van 60 minuten.
 • Bevrijdt je zacht, veilig en efficiënt van hardnekkig vet.
 • Is geen medische ingreep zoals liposuctie maar een uitwendige, pijnloze behandeling door middel van onderkoeling!
 • Verwijdert blijvend hardnekkige vetten op buikkstreek, armen, benen, love handles, rijbroeken of rug.
Begin nu
Bioslimming

Bioslimming is een van de beste afslankende behandelingen waarbij vetten worden verbrand, cellulitis vermindert en de huid verstrakt. Bioslimming verhoogt de vetafbraak en werkt anders dan andere bodywraps. De gemiddelde klant verliest 0,5 cm na de eerste behandeling en velen verliezen gemiddeld 3 kg na een kuur van 6 behandelingen.

Wat doet Bioslimming?

 • Gemiddeld 1-4 cm per gemeten gebied.
 • Zorgt niet voor een snelle oppepper maar voor langdurige resultaten.
 • Is zeer effectief in het modeleren van het lichaam.
 • De huid oogt jonger: steviger, gladder en vitaler.
Begin nu
E-Fit Girl 2
E-Fit Girl
Natuurgeneeskunde

Gezond afslanken is voor sommige personen niet gemakkelijk. Om af te slanken en vervolgens slank te blijven is meer nodig dan een tijdelijk dieet. Wanneer afvallen niet goed lukt dan heeft dit vaak te maken met:

 • Spijsvertering- en darmproblemen maar ook voeding (samenstelling van de darmflora heeft ook een invloed)
 • Schildklier die te weinig schildklierhormoon aanmaakt
 • Hormonale stoornissen: Wanneer afvallen niet goed lukt dan kan er sprake zijn van een verstoring op hormonaal niveau. De hormonen bepalen of je gaat verbranden of opslaan
 • Chronische stress: Naast darmen die niet goed functioneren en een hormonale verstoring, kan ook stress de oorzaak zijn van een gebrek aan gewichtsverlies. Wanneer je lichaam langdurig onder stress staat (we spreken dan van chronische stress), verhoogt het adrenaline- en cortisolniveau in je bloed.
 • Insuline en lipide resistentie: Door te hoge insulinespiegel worden koolhydraten niet verbrand maar opgeslagen als vet. De hormoon lipide regelt de verzadigingsgevoel die laat weten dat er genoeg vet is opgeslagen en nu niet meer reageert.
Begin nu
E-Fit

Gezond afslanken op jouw tempo met E-Fit. Wil jij je buikje laten verdwijnen, sneller centimeters verliezen en fitter en strakker voor de dag komen? En wil je daarbij ook nog je huid verstevigen? Dan hebben wij de oplossing voor jou in petto in slechts 2x20 minuten per week, onder professionele begeleiding.

 • Snellere vetverbranding
 • Gestroomlijnd lichaam
 • Een betere stofwisseling,
 • Hogere calorieverbranding (gedurende 48u) en meer energie.
 • Bovendien pakt ze cellulitis aan.
 • Verminderd strineaa
Begin nu
E-Fit Girl 2
E-Fit Girl
Hypobike

Het weefsel op de heupen, billen en benen wordt door vacuümtherapie geactiveerd. Resultaat: vetten verbranden en het lichaam kan afslanken op een snelle manier. Hypo-bike mikt op ongewenste vetten met behulp van een unieke combinatie van variërende druktherapie en een matige activiteit voor vetverbranding. Hoge druk en lage druk variëren en activeert het weefsel op plaatsen waar opgeslagen vetten gelokaliseerd zijn. Heb je ooit al vet willen wegnemen op zichtbare plaatsen zoals billen en dijen?

 • Hypo-Bike therapie garandeert slanke en strakke billen
 • Hypo-Bike effectieve methode om vet te verbranden op de buik
 • Hypo-Bike resultaten zijn volledig natuurlijk, snel en indrukwekkend zichtbaar maar vooral duurzaam.
Begin nu
Voedingsadvies

De sleutel tot de aanpak van heel wat lichamelijke klachten ligt bij je voeding. Als je macronutriënten (vetten, eiwitten en koolhydraten) in de juiste verhouding eet en voldoende aanvult met micronutriënten (vitaminen, mineralen en vezels), leg je alvast een stevige basis voor een gezond lichaam waarin alle processen optimaal verlopen.

De goede voeding kiezen zorgt er ook voor dat je lichaam minder energie moet verbruiken om die voeding te verwerken.

Voeding en vertering zijn onlosmakelijk verbonden met een goede gezondheid. We zijn wat we eten, wordt weleens gezegd. Maar zelfs gezonde voeding is pas doeltreffend als die door ons lichaam kan worden opgenomen en verteerd.

Werkwijze voedingsadvies en voedingstherapie

Wij analyseren je voeding en beoordelen deze op volwaardigheid, d.w.z. zijn alle benodigde macronutriënten (vitaminen) en micronutrieten (mineralen) voldoende aanwezig. je leert hoe je een evenwichtige, volwaardige voeding kunt samenstellen. Je krijgt een op jou persoonlijke omstandigheden toegespitst voedingsadvies en een voedings plan, indien nodig aangevuld met voedingssupplementen, kruiden of oligo preparaten (spoorelementen) of essentiële vetzuren en andere natuurlijke middelen.

Uitgangspunten voor het samenstellen van een voedingsadvies en voedingstherapie zijn je klachten, de gegevens uit de anamnese en eventueel laboratoriumresultaten.

Wij houden ook rekening met je persoonlijke omstandigheden. Een voedingsadvies moet ook praktisch uitvoerbaar en volwaardig zijn. Dit wil zeggen dat u dagelijks alle benodigde voedingsstoffen en voldoende energie moet binnenkrijgen.

Begin nu
E-Fit Girl 2
E-Fit Girl
Vermageren door juiste voeding

Er worden tegenwoordig heel wat (on)waarheden de wereld ingestuurd over hoe je met bepaalde diëten heel wat kilo’s kan kwijtspelen. Orthomoleculaire therapie reikt je de tools aan om de juiste suikers en de goede vetten te kiezen en om voldoende eiwitten op te nemen. Zo maken we het verschil: je lichaam vindt zijn natuurlijke balans en laat zijn afvalstoffen, opgeslagen in vet, los.

Overgewicht? Waarom gewicht verliezen begint bij een gezonde darmflora

Uit recente studies blijkt is dat de gezondheid van je darmen óók een belangrijke rol speelt bij het ontstaan van overgewicht. De samenstelling van je darmbacteriën bepaalt voor een groot deel hoe je lichaam de voeding die je eet verwerkt en opslaat. Dit betekent dat als je darmflora uit balans is je dezelfde hoeveelheid calorieën kan eten als iemand met een gezonde darmflora, maar dat jij meer calorieën opneemt en daardoor sneller aankomt in gewicht.

Begin nu
Een gezonde darmflora is een gezond mens

Uit recent onderzoek blijkt zelfs dat de gezondheid van je darmen een belangrijke rol speelt bij het ontstaan van overgewicht. De samenstelling van je darmbacteriën bepaalt voor een groot deel hoe je lichaam de voeding die je eet verwerkt, wel of niet als vet opslaat en hoe makkelijk je kunt afvallen.

Een goede gezondheid zetelt in de darmen.

Disbalans

Is je darmflora niet in orde, dan kan dat allerlei gevolgen hebben voor je gezondheid. Veel gezondheidsklachten die je niet zo snel met je darmen in verband zou brengen, komen voort uit een disbalans in de darmflora. Voorbeelden hiervan zijn: - overgewicht - verteringsproblemen, opgeblazen buik / buikpijn - eczeem en (voedsel)allergieën, huidproblemen - chronische vermoeidheid, gewrichtsklachten - migraine - depressie - immuunsysteem

Is dit herkenbaar voor je? Als jij je herkent in minstens twee van de onderstaande stellingen, is mijn aanpak zeker iets voor je.

 • Afvallen is moeilijk
 • Je bent beschaamd over je buikvet
 • Geen enkel dieet werkt
 • Je bent suikerverslaafd
 • Je bent een emo-eter
Begin nu
E-Fit Girl 2

Voedingadvies - Voedingstherapie

Veel vrouwen en mannen vechten met het behalen en onder controle houden van hun gezond gewicht. Wij helpen je door je voedingspatroon onder de loep te nemen, uit te balanceren en aan te passen om zo je streefgewicht bereiken en te behouden. We leren je niet om minder te eten, maar anders en toch lekker te eten. Bewegen (intensief of passief) biedt je een surplus om gezond te blijven en vol te houden. Dit doen we in een fijne en sociale omgeving. Bewegen en eten moet ook leuk zijn.